24 Ekim 2015 Cumartesi

BU ORG BAŞKA ORG !!!!

Dünyayı İmza İle Devşiren (Değiştiren!) Bir Organizasyon !!!




ÜLKELERİ & MİLLETLERİ
DEĞİŞTİREN ORG!



CHANGE.ORG
Adlı ihanet teşkilatının ‘KURUCU’su 1980 Amerika doğumlu Ben (Benjamin) Michael Rattray adlı bir Yahudi’dir! (https://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Rattray) O’na verilen ödüllerllerden bazıları KİMLER(!!!) tarafından desteklendiğinin en önemli kanıtıdır.
*** 2012 Time 100 list member (!)
*** 2012 Fortune 40 Under 40 Rising Young Business Leaders list member (!)
*** 2014 Commonwealth Club of California 21st Century Visionary Award (!)

CHANGE.ORG
Adlı ihanet teşkilatının CEO’su ise; insan neslini köle yapma teknolojilerin başkenti Silicon Valley kraliçesi Amerika doğumlu Yahudi Jennifer Dulski’dir… (https://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Dulski)

CHANGE.ORG
Toplum Mühendisliğinde kullanılmak üzere kampanyalar vasıtası ile çeşitli ülkelerden çok hassas sosyal veriler toplayan ve ilgili entelektüel kitleleri tek tek kodlayarak tüm veri ve istatistikleri “Yeni Dünya Düzeni” (New World Order) patronajlarına servis yapan bir istihbarat kuruluşudur !!!

CHANGE.ORG
Emperyalizmin, Faşizmin, Sermayenin ve Siyonizmin “Global Hededefler”i yolunda engel olabilecek hassasiyetlerin, duyarlılıkların ve tepkilerin reaksiyondan aksiyona geçmesi olasılıklarını çok yönlü anlık denetim altında tutan bir BİLGİ, İSTİHBARAT, PSİKOLOJİK HARP ve TAKTİK İSTATİSTİK merkezidir…

CHANGE.ORG
Özellikle; Genetik, Kimyasal, Biyolojik, Elektro Manyetik ve benzeri kitlesel saldırılarda hedef toplumlardan geri bildirim (Feed Back) almak, tepki derecelerini ve yaygınlıklarını ölçmek ve değerlendirmek amaçlı oluşturulmuş bir İllüminati yapılanmasıdır!

CHANGE.ORG
Wiki-Leaks ve benzer yapılar aslında tehdit ve şantaj kurumları olarak çalışırlar. ~200 civarında ülkedeki hedef yapılar (Genellikle O Ülkelerin Milli Kurumları!) oluşturulan “İMZA”(!) kampanyaları ile elde ettikleri ŞANTAJ GÜCÜ ile zor durumda bırakılır. Ayrıca; arşivlenen toplumsal tepkiler ve temayüller İnasn Karşıtı Kuruluşlara astronomik rakamlar ile pazarlanır!

CHANGE.ORG
Ülkelerdeki vatanseverleri “BEN İYİ BİR ŞEY YAPIYORUM ZANNI” ile farklı kampanya öbekleri altında toplayarak ve onlara kendi kendilerini alkışlatarak sosyal bir şizofreni yaratır. “İMZACILAR”ın plastik bir heyecan ile güdülenip topluca katılımlarının sağlanması ile ülkelerine yüzlerce ajanın bile yapamayacağı büyük “ZARARLI DEĞİŞİMLER” yaparlar…

CHANGE.ORG
Yüzlerce “sermaye” grubu ve stratejik, taktik, ritüelik oluşumlar tarafından desteklenir!

CHANGE.ORG
Katılımcı kurbanların imzaları üzerinden dünya zengini olmuş bir KÜRESEL SERMAYE (ve İllüminati) organizasyonudur…

CHANGE.ORG
İnsanların vicdanları, sağduyuları, tepkileri, duygu ve düşünceleri, kabulleri, gözyaşları, sinirleri, tepkileri vb. üzerinden para kazanabilen yegâne kurumdur…

CHANGE.ORG
Adı gibi DEĞİŞTİREN(!), 
Yani; 
“CHANGE(!) yapan ORG”anizasyondur… 

YOKSA SİZ;
Bu "cici maskeli" SİYONİST kurumu olan İLLÜMİNATİ kuruluşuna vereceğiniz bir imzayla dünyayı ve ülkenizi gerçekten değiştirip düzeltebileceğinize inanacak kadar safmısınız!?


LÜTFEN:
UYANALIM!
UYANDIRALIM!

Saygılarımla,
Ali Aslan DUMANOL
24.10.2015 ANKARA




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder